De Bruin Isolatie BV uit Zwaagwesteinde

De Bruin Isolatie BV, veelzijdig in isolatie

De Bruin Isolatie is opgericht in 2004 en
uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf.
De Bruin Isolatie BV uit Zwaagwesteinde

De Bruin Isolatie BV uit Zwaagwesteinde

De Bruin Isolatie is begrip in de bouwwereld en op het gebied van isolatie
van alle markten thuis.
De Bruin Isolatie BV uit Zwaagwesteinde

De Bruin Isolatie BV, verzorgt graag uw isolatie

De Bruin Isolatie is sterk in brandwerende isolatie,
maar ook akoestische- en scheepsisolatie.
De Bruin Isolatie BV uit Zwaagwesteinde

De Bruin Isolatie BV uit Zwaagwesteinde

De Bruin Isolatie is uw adres als het gaat om isoleren in de utiliteitsbouw.
Vraag naar de mogelijkheden en een scherpe offerte.
Over De Bruin Isolatie
De medewerkers van De Bruin Isolatie BV uit Zwaagwesteinde worden eens per jaar bijgeschoold om zo voor de opdrachtgever een goed en veilig product af te leveren. Er wordt gebruik gemaakt van volledige geteste en TNO gecertificeerde brandwerende doorvoeringsystemen.

Offerte aanvragenEen offerte aanvragen bij De Bruin Isolatie is eenvoudig. Vul het formulier in en laat weten wat uw wensen zijn.

Akoestische isolatie van De Bruin Isolatie

Het isoleren van leidingwerk voor diverse installaties zoals : CV, Gekoeldwaterleidingen, Koud en Warmwater, Hemelwater, Rioleringen kunnne worden afgwerkt d.m.v. thermische isolatie, tegen condensvorming en Akoestische Isolatie, voor het zichtwerk kan het naar keuze worden afgewerkt zoals, isogenepak of aluminiumbeplating. Ook het isoleren van luchtkanalen behoort tot het isolatiepakket van De Bruin Isolatie, zoals toevoerkanalen, buitenluchtaanzuig en afblaas kanalen en Dakkanalen, dezen kunnen worden afgewerkt met Mineralewol dekens/Elastomeer (Armaflex/ Kaiflex).

Waarom akoestische isolatie?

Akoestische isolatie heeft als doel het geluid afkomstig van een andere ruimte te verminderen of zelfs helemaal elimineren. Geluid wordt door trillingen veroorzaakt en plant zich met een golfbeweging voort doorheen allerlei mediums. Lucht komt het meeste voor als medium maar geluid baant zich ook een weg doorheen muren en plafonds. Een goede akoestische isolatie voor deze scheidende constructiedelen is dan ook gewenst.
De Bruin Isolatie B.V.
Roazeloane 64
9271 VL De Westereen
(0511) 44 95 37
info@debruinisolatie.nl
© 2015 - De Bruin Isolatie B.V. | Roazeloane 64 9271 VL De Westereen | Postbus 57 9270 AB De Westereen | webontwikkeling en ontwerp custard.nl